Craft.

 

Het Zweedse merkt Craft is een gerenomeerd merk in de sportkleding. Veelal bekend vanwege zijn baselayer-shirts en andere onderkleding. Maar de laatste jaren timmert Craft hard aan de weg en heeft een hoogwaardige wielrenkledinglijn en schaatskledinglijn. Met Irene Schouten hebben ze daarvoor het perfecte uithangbord. Bij Sportkleding24.nl vind je diverse sportkleding van het merk Craft. Wij hebben een breed assortiment aan Craft sportkleding.

Type kledingstuk

Prijs

Maat

Kleur

Sport

Seizoen

Geslacht

Craft is constant bezig met innovatie. Van de eerste functionele baselayer in 1974 tot the Craft Principle en Active Extreme 2.0, Craft heeft de meest geavanceerde baselayer ooit gemaakt. De Baselayer is het eerste deel van de Craft “ketting”, daarna volgen nog de midlayer en protection layer.

Sinds 1977 is Craft actief bezig met onderzoek en ontwikkeling van ventilatie en vochtverspreiding in verschillende stoffen. Het Craft principe draagt bij aan de sportprestaties met functionele training en competitie kleding met het beste lichaamsklimaat, het dichts op de huid.

Bij een intensieve training komt veel vochtverlies kijken, en dat is logisch. Als je geen thermokleding zou dragen, dan blijft het zweet op je huid liggen en stopt het je poriën dicht waardoor je het nog warmer krijgt. Bovendien wordt je kleding zwaar en gaat het vervelend zitten waardoor je prestaties achteruit gaan. Met thermokleding blijft je huid droog en op optimale temperatuur. Craft heeft thermokleding in drie lagen. Elke laag is belangrijk en vult de laag daarop aan.

Baselayer:

De eerste laag transporteert het vocht van je lichaam naar buiten, waar het in de volgende laag terecht komt. Voor de beste prestatie en het fijnste comfort, moet je de thermokleding altijd onder je kleding dragen in elke weesomstandigheid.

Midlayer:

De middelste laag biedt isolatie en warmte, terwijl het vocht uit de baselayer naar buiten of naar de derde laag toegevoerd wordt. Wanneer het kouder wordt buiten, dan zorgt de midlayer ervoor dat je lichaam weer op temperatuur komt zonder bewegingsvrijheid te verliezen.

Protection layer:

De derde en buitenste laag is als het ware een schild tegen alle invloeden van buitenaf. Het biedt bovendien comfort en prestatie in elke conditie. Craft protection layer beschermt je tegen regen, wind en kou, en tegelijkertijd bevrijdt het je van warmte en zweet.

× Hoe kunnen wij u helpen?